Heeft het gesmaakt?

Reacties op Boekje Erbij?!

Hartelijk dank voor de boekjes, ze zijn al gearriveerd. Ze zien er in alle opzichten aantrekkelijk uit en passen goed bij onze methodes. Vanmiddag nemen we ze al in gebruik in ons ‘leescafé’ voor alfabetiseringscursisten.

‘Beste Jeske, mooi materiaal. Precies wat ik kan gebruiken!’

Goed initiatief! Kilometers maken en plezier krijgen in lezen, dat is belangrijk voor onze ANT2 cursisten. Ik wil er graag mee aan de slag in mijn groep.’

Ha, Jeske, ik ben blij met je boekje! En wat was het er snel!’

 
Mooie illustraties en lay-out. Echt geschikt voor de doelgroep.’

‘Ik bekeek uitleg en voorbeeld van onderwerpen uit het boekje op je website. Wat een mooie, gezellige en efficiënte manier om je Nederlands te verbeteren, Jeske. Goede Hollandse kost hoor, fijn dat het er is.’

‘Ik heb de boekjes in de bibliotheek gezien en ga ze zeker bestellen in september voor mijn Alfacursisten!’

‘Leuke verrassing, die mooie potloden!’

potloden

Bestellen?!

Heeft u nog vragen of wilt u Boekje erbij?! direct bestellen?